no title entry linkThis entry has no title posted on 18.5.2012


Základní informace o TES: Online

Hra se odehrává v druhé éře během „Mezivládí“ (doba na konci druhé a na začátku třetí éry, kdy Morag Tong zavraždili Akavirského potentáta Saviriena-Choraka až po chvíli, kdy se stal Císařem Tiber Septim). Cyrodiil je ve válce a Imperiálové si nevedou příliš dobře. Rodina Tharnů (současní vládci Cyrodiilu, starého známého Jagara Tharna alias Slavíka si můžete pamatovat z Areny a nebo z knížek o Barenziah, královně Mournholdu) uzavřela pakt s Králem Červů (starý známý nekromant Mannimarco z Oblivionu), který slíbil, že bude „zásobovat“ Císařské armády tím, že bude oživovat jejich padlé vojáky (ano, skutečně). Nicméně v tajnosti spřádá plány s Molag Balem, Daedrickým princem nákazy a nadvlády, aby mohli společně převzít Mundus (tak se říká prostoru, ve kterém se nachází planeta Nirn, Tamriel a ostatní kontinenty, je to prakticky něco jako náš vesmír). Zkráceně se chcou stát vládci světa.

Ordinátor - The Elder Scrolls: Online

Molag Bal sbírá duše smrtelníků, a každý hráč je dobrodruh, jehož duše náleží Molag Balovi, to vám umožní se pořád dokola oživovat. Jedná se o klasický MMO systém, když umřete objevíte se někde v nějaké svatyni a žijete dál. Molag Bal také poslal něco se jménem „Dark Anchors“, aby Nirn zatáhly do „Coldharbor“, to jest část Mundusu, která patří Molag Balovi. Dark Anchors budou padat z nebe a s nimi i určitý počet tuhých Daedrických protivníků, kteří je budou strážit. Cech Bojovníků se zařekl, že je všechny najde a zlikviduje.

Budou zformovány 3 hlavní frakce:

Aldmeri Dominion – Známá Aliance ze Skyrimu, ovšem tohle bude její druhoérová verze. Sdružuje Vysoké elfy, Lesní elfy a Khajiity. Tato aliance vznikla kvůli obavám z toho, že ostatní dvě strany získají kontrolu nad Cyrodiilem a potažmo i nad celým Císařstvím. V jejím znaku bude pravděpodobně dravý pták.

Ebonheart Pact – Spojenectví mezi Nordy, Temnými elfy a Argoniány, kteří se spojili údajně proto, že je iritovaly neustálé invaze do jejich zemí. Ve znaku této aliance bude drak.

Daggerfall Covenant – Pakt mezi Bretonci, Orky a Redguardy, podle dostupných informací hlavně obchodní povahy. V jejím znaku bude pravděpodobně lev.

Město The Elder Scrolls: Online

Jediná historicky potvrzená frakce je Aldmeri Dominion, která již existovala celkem 2x a přesně pasuje to příběhu The Elder Scrolls. Ostatní dvě jsou čirý otazník a budeme se těšit na více informací.

„Cestování časem“ bude součástí hry – během úkolů. Pro příklad se v jednom z nich hráč přenese do zuřivé bitvy o království Camlorn v High Rocku, která se odehrála před mnoha lety. Ve hře budou nemrtví vlkodlaci. Vlkodlak jménem Faolchu shromáždil velkou armádu a dobyl město Camlorn v High Rocku.

Cech Zlodějů, Temné Bratrstvo, Cech Bojovníků a Cech Mágů budou obsaženy ve hře. Ostatní Cechy zatím nebyly ani potvrzeny, ale ani popřeny. V jistém bodě hry se odehraje bitva o Imperial City, které bude obleženo Daedrami která rozhodne, kdo bude vládnout Tamrielu. Krajina Cyrodiilu je velmi podobná té z The Elder Scolls IV: Oblivion.

 



©2024 STRÁNKY VE VÝSTAVBĚ !!! Entries (RSS) and Comments (RSS)  Raindrops Theme