no title entry linkThis entry has no title posted on 9.5.2012


První trailer k TES: Online

Bethesda oficiálně oznámila práci na The Elder Scrolls Online, které v Zenimax Online Studios kutí údajně už několik let. Hra by měla vyjít v příštím roce. Na hře mimo jiné pracuje MMO veterán Matt Firor, který pracoval například na Dark Age of Camelot.Hráče čekají solo questy, ale i veřejné dungeony. Hra se bude odehrávat ve 2. Éře, začne kolem roku 800. Součástí budou samozřejmě i PvP konflikty, kde budou proti sobě soupeřit tři frakce – Daggerfall Covenant (Bretonci, Redguardi, Orkové), Aldmeri Dominion (Lesní elfové, Vysocí Elfové, Khajiitové) a Ebonheart Pact (Temní elfové, Nordové, Argoniáni). Rasa Imperiálů bude nehratelná, jelikož Impérium bude pod nadvládou rodu Tharnů. Bojovat se bude o císařský palác v provincii Cyrodiil.

 

 

Amatérský text / překlad: 

The imperial throne sits empty, The dragon fires cold, unlit and from every corner, darkness grows. Now ancient enemies band together, unlikely alliances are forged, old ambitions rekindled. And as enemies rise faster than allies, salvation cannot come from one hero alone. But from many.

Císařský trůn je prázdný, Dračí ohně studené, vyhaslé, a z každého rohu roste temnota. Nyní staří nepřátelé se spolčí, podivné Aliance jsou ukovány, staré ambice znovu oživeny. A jak nepřátelé nabývají na síle rychleji, než spojenci, spása nemůže přijít od jednoho hrdiny, ale jen od mnoha.



©2024 STRÁNKY VE VÝSTAVBĚ !!! Entries (RSS) and Comments (RSS)  Raindrops Theme